Wiebe Kees Goodijk (1966) studeerde wiskunde in Groningen. Als tiener was het oplossen van lastige wiskundeproblemen zijn grote passie. In 1984 mocht hij samen met vijf anderen Nederland vertegenwoordigen bij de Internationale Wiskunde Olympiade in Praag.

In 1986 bracht hij een aantal maanden door op een kibbutz in Israël. Tijdens een bezoek aan de Olijfberg in Jeruzalem werd hij bijzonder geraakt door het lijdensverhaal. Het daaropvolgende jaar werd hij zich steeds meer bewust van de noodzaak tot totale overgave aan God en uiteindelijk kwam hij in januari 1988 tot bekering.

Toen kwam er een passie bij: het evangelie. Sindsdien is het onderzoeken van Gods woord en het getuigen van de genade van God de rode draad in zijn leven geworden.

Hij werkt als wiskundeleraar op een Internationale School en was daarnaast jarenlang voorganger van een Evangelie Gemeente in Assen.

Wiebe Kees is getrouwd, heeft vier kinderen, één kleinkind en een kleinkind onderweg.

{

“Het doel van dynamische theologie zoals ik dat voorstel is het beschrijven van de processen die plaats vinden wanneer een mens in al zijn facetten, met een eigen wil, een geweten, gevoelens en verstand geconfronteerd wordt met een levende God die roept, wetten geeft, verantwoording vraagt, geneest en genade bewijst maar ook tuchtigt en oordeelt.”

– wiebe kees goodijk

Evenement inplannen

events@dynamischgeloof.nl

Contact met de uitgever

info@dfmedia.nl

Contact Auteur

wiebekees@dynamischgeloof.nl